Ținuta de vară de tendință cu top floral

folosind top floral pentru a fi model pentru moment, deoarece se potrivește cu ținuta de modă de vară. Top tipărit floral este un produs de modă pe care îl veți avea. Floral vibrant care vă poate ajuta micul să arătați mai plin, precum și să vă ridicați încrederea. Merge cu tot, doamnelor.

Top floral de vară
Topul tipărit floral vă poate face sensul de modă să pară mai elegant. Dacă doriți să obțineți maximul ținutei de vară cu acele top imprimate floral, le puteți integra cu denim scurt sau mini fustă pentru a arăta relaxat. Pentru ținuta relaxată, încercați să se potrivească cu pantaloni scurți din denim sau tăieturi. Alegeți materiale din blaturi florale din bumbac sau tăiați mânecile scurte, astfel încât să rămâneți un aspect relaxat.

Acest tipar va adăuga o atingere veselă la îmbrăcămintea dvs. Unii designeri cred chiar că modelul floral va spori, de asemenea, starea de spirit a persoanei care o folosește. Deoarece este în general colorat, este extrem de potrivit să fie utilizat în lunile mai calde

Vrei să arăți acei umeri destul de mult? Daţi-i drumul! Top imprimat floral va arăta extrem de girly, precum și drăguț. Potriviți -l cu o fustă mini a lungimii genunchiului, precum și cu o pungă de corp încrucișată cu detalii despre modelul bling. Acest stil este perfect pentru cei dintre voi care au o secțiune largă sau colanți, deoarece fusta MIDI Flowy le va acoperi pentru voi. Pentru a ieși la iveală aspectul, obțineți o pereche de sandale de espadrille, precum și arătați acele picioare.

Cheia atunci când utilizați topuri florale este să păstrați orice altceva. Doriți să faceți partea superioară, așa că asigurați -vă că nu adăugați niciun tip de alt model pe fuste sau pantaloni, deoarece nu doriți să arătați „aglomerat”. Mai jos sunt câteva aspecte pe care le puteți încerca.

Ținută florală casual
Top floral de vară, precum și pantaloni scurți de dantelă albă cu talie înaltă pentru vară sau senzație de primăvară.

O ținută drăguță de vară florală
Top floral drăguț cu fustă, precum și pompe pastelate
Ținută florală pentru vară
Ținută florală
Top Floral Vintage, precum și denim scurt cu cizme.

Top floral, precum și denim scurt cu cizme
Top tipărit floral, pantaloni scurți scurti, cizme stropite. Timpul de vară este aproape!

Vezi si

Moda de vară
Fundamentele de îmbrăcăminte pregătite de vară aveți nevoie să împachetați pentru a vă vacanta pe plajă

Top floral cu fustă roz
Top floral cu fustă roz, împerecheată cu tocuri adorabile negre.

Topuri florale cu denim roz scurt pentru vară

Topuri florale
Pantaloni scurți florale de somon.

Topuri florale de vară
sursa de imagini

3 moduri simple de a vă reîmprospăta garderoba de vară

Încercați să găsiți simple, 3 moduri simple de a vă reîmprospăta garderoba de vară? Acum că suntem pe deplin vara, probabil că ați încercat diferite ținute de vară, cu toate acestea, totuși vă simțiți neinspirați. Ei bine, dacă sunteți acea persoană care se simte mai puțin inspirată de garderoba de vară actuală, indică faptul că este timpul să vă actualizați garderoba. Actualizarea garderobei nu indică neapărat că trebuie să cumpărați o ținută cu totul nouă. Aceasta indică găsirea de articole în dulapul dvs. pe care le puteți reface.
Dacă sunteți în căutarea unor moduri distractive de a vă reîmprospăta garderoba de vară, consultați acești 3 pași simpli pentru o revoltă de vară, precum și include culori. Culorile vă pot ajuta să vă îmbunătățiți garderoba de vară, precum și să vă ridicați starea de spirit în mijlocul pandemiei în prezent. Iată 3 idei simple care să vă ajute să vă actualizați garderoba în această vară, precum și dincolo. De asemenea, veți găsi videoclipul meu YouTube despre cum să stilați roz, precum și portocaliu pentru vara valoroasă pentru a vă reîmprospăta aspectul de vară.

< >

3 moduri simple de a -ți reîmprospăta garderoba de vară Gândiți -vă culorile: gândiți -vă la roz, precum și culori portocalii. Dacă nu ați observat, acestea au fost un aflux de oameni care poartă, precum și stilul acestor culori. Pe videoclipul meu de pe YouTube, am împărtășit „Cum să stilez roz, precum și portocaliu”. Este nevoie să vezi. Acesta vă va oferi idei despre modalități de a modela culorile individual sau de a se amesteca, precum și de a se potrivi cu cele două culori.
< >

Accesorii standout: Acesta este un mod simplu de a vă reîmprospăta garderoba de vară. Acum este un moment grozav pentru a vă juca cu accesorii din cercei cu declarații strălucitoare, coliere stratificate, ochelari de soare, precum și eșarfe de imprimare de vară. Aceste accesorii speciale nu numai că vă vor împrospăta garderoba de vară, ci vă va condimenta culorile neutre de vară.
< >

Îmbrățișați pantofi colorați: acesta este un moment bun pentru a vă omite pantofii neutri de vară pentru un pic, precum și pentru a accepta niște pantofi distractivi de culori strălucitoare, precum și sandale pentru vară. Încercați catâri colorați, diapozitive, precum și sandale în această vară, în timp ce oferiți pompelor, precum și culorile neutre o pauză.
< >

Eunull

12 Idei standard de ținute pentru Dussehra pentru a face o declarație de atracție

, linia de evenimente indică cumva să intri și să ieși dintr-un aspect etnic la celălalt. Pe măsură ce Dussehra se apropie, este crucial să vă finalizați OOTD. În funcție de ziua ta, selectează o rochie care nu este doar senzațională, ci și ușor pe parcursul zilei, în timp ce te -ai angajat cu cei dragi. Dacă vă simțiți deja obosiți după zilele din spate de a se îmbrăca, selectați un set de kurta ușoară cu broderie delicată pentru un aspect sofisticat, dar ușor. Dacă aveți încă chef să mergeți elegant, atunci ridicați un anarkali izbitor care trage toate opririle. Pentru un aspect de seară mult mai dat înapoi, ieșiți într-un elegant saree pentru un final ultra-feminin.

Cele mai bune idei de purtare etnică din care să alegeți
Parcurgeți alegerea noastră din 12 dintre cele mai bune idei de ansamblu etnic pe care vă puteți baza pe Dussehra în acest an.

1. Regal Blue Chrome Applique Anarkali cu dupatta:
Întrebarea: Care este singura modalitate de a impresiona și de a vă asigura că toți ochii sunt pe tine în timpul festivalului? Opțiunea s -a dezvăluit prin aceasta. Purtați ceva dramatic.
Sursa: falgunishanepeacock.in2. Power Blue Top și Palazzo set:
Adevărul este spus, suntem joc pentru un set din două piese, în special atunci când vine în albastru pulbere. Potriviți -vă cu dvs. cu bijuterii ușoare pentru un aspect dat înapoi sau puteți chiar să dați piesele separat.
Sursa: aashniandco.com3. Top brodat asimetric cu un umăr și neon Lehenga:
Uneori, atunci când se referă la încercarea de piese etnice în neon, trebuie doar să alegeți uciderea. Încercați un lehenga cu un set strălucitor, cu un set de top ascuns într-o culoare reflectorizantă. Într-o lume infuzată de neon, cel mai bine aruncat și o nuanță. Fara gluma!

Sursa: Houseofmaba.net4. Leheriya tipărit manual micropleat kurta cu alunecare:
O uimitoare kurta tipărită cu alunecare nu trebuie să fie întotdeauna complicată. Potrivindu-l cu o pereche de funduri strălucitoare, puteți adăuga culoare la ocazia dvs. Navratri și să o duceți la înălțimi mai mari.
Sursa: Saakshakinni.com5. Bluză brodată floral roșu și Lehenga:
Un alt mod de bază de a purta un set de lehenga cu bluză într -o uimitoare piesă de broderie florală! Împerechează -l cu sandale cu toc și ești bine să mergi.

Sursa: azafashions.com6. Choli brodate de smarald cu saree tipărit floral:
Dacă treceți prin maximul de selecție că nu ar trebui să cumpărați nimic decât dacă îl puteți purta în trei moduri diferite, acest saree tipărit floral este un nod substanțial pentru a face checkout fără a bate o pleoapă.
Sursa: Payalsinghal.com7. Kurta cu paiete verzi cu fustă și net dupatta:
Înfăptuit: tu cu prietenii tăi, care te angajezi în mijlocul festivului galore în kurta cu paiete cu fustă.

Sursa: azafashions.com8. Pelerină brodată cu tipărire roșie cu bustier și fustă:
Vă putem sugera să adăugați o pelerină brodată cu un set de busier și o fustă pentru un „Sunt all-in pentru efectul festiv?”
Sursa: Bhumikasharma.in9. costum de lehenga brodat:
Acest costum de lehenga brodat face să funcționeze pentru tine. Acest lucru poate fi absolut neted prin petreceri, pujas și dans complet. Cei care se potrivesc cu dupattas floral, deși btw, whew!

Sursa: Ogaan.com Sperăm că vă place alegerea noastră dintre cele mai versatile uzură etnică pentru Dussehra. Depinde de noi- acestea sunt tipul de ținute la care îți poți da inima în siguranță.

Giveaway: Câștigă un card cadou de 250 de dolari la îmbrăcăminte de corp Tuxe!

Sunt incredibil de extatic pentru cadou de astăzi, de când vizitatorii cântă laudele Tuxe Bodywear (fostul Bradamant Bodysuits), având în vedere că am vorbit mai întâi despre cum să aruncăm bluze bine. Ideea: Nu este mult mai înfiorător, nu mai multe pierderi de concentrare sau încredere.
Tuck o dată, precum și rămâne pus! – Tuxe Bodywear este o linie de bumbac creată gânditor, precum și bluze de mătase cu funduri de corp. Inovația lor fără tragere indică aspectul cel mai lin sub fuste, precum și pantaloni, precum și o formă măgulitoare, confortabilă, întotdeauna. Au o mulțime de piese grozave, cu toate acestea iubesc această bluză de mătase Crepe de Chine, oferită atât în alb, cât și în negru (dimensiuni XS-XL, pe lângă dimensiuni înalte XS-XL)-se numește CEO. (Este de 104 USD.)
Actualizare: cadoul este acum închis. Spune -ți mulțumiri tuturor celor care au intrat!
Regulile: Vizitatorii intră în cadou prin aderarea la listarea prin poștă prin intermediul RaffleCopter (a se vedea aplicația după salt sau utilizați acest link pentru a intra). Un campion va fi selectat în dimineața zilei de marți, 26 mai (ales la întâmplare de software -ul Rafflecopter), precum și campionul va câștiga un card cadou în valoare de 250 de dolari pentru a cheltui la Tuxebodywear.com. Vă rugăm să rețineți că, din motive legale, acest concurs este disponibil doar pentru rezidenții adulți din Statele Unite. Câștigătorii vor avea o săptămână pentru a răspunde la asigurări care să -și revendice premiul sau un nou campion va fi ales.
Dezvăluire: Corporette® percepe agenților de publicitate o taxă pentru promovarea cadourilor.
Din site -uri pe care le iubim

Ce să obții de la Amazon’s the Dropthe Well Dressed Life

Singura femeie. Fâșia

Weekend Readswardrobe Oxigen

alimentat de pubExchange

11 Sfaturi în stil: Cum să porți o vestă de blană

, având în vedere că toate tendințele vechi se întorc; Atunci de ce ar fi lăsat vesta de blană în urmă? Vă întrebați cum să purtați veste de blană pentru a adăuga un coeficient de modă în ansamblul dvs.? Vestele de blană sunt adaptabile și confortabile și pot fi amestecate în mod convenabil cu orice piesă de îmbrăcăminte pe care o deții și purtată cu orice ocazie. Ai o întâlnire romantică? Aruncați o vestă de blană cu rochia dvs.! Mergi la birou? Trageți pe o vestă de blană cu fusta și cămașa!
Sursa: People.comfur Vestes Fashion – Cum să porți veste de blană: 11 trucuri pentru a glam
Indiferent dacă hainele tale sunt formale sau casual, coeficientul de modă de blană este mare și pot adăuga fler și farmec atât de necesar ansamblului tău. Alături de atingerea stilului, este minunat de purtat în perioada de iarnă, deoarece furnizează căldura unei haină. Așadar, vă întrebați cum să vă glamați hainele cu o vestă de blană? Ghiduri de modă despre cum să se potrivească cu fiecare ocazie.

1. ținuta All Black
Trageți -vă pe blatul cu mânecă lungă neagră, colanți negri sau jambiere, cizme negre și vestă de blană! Accent cu un colier funky și un ambreiaj luminos.
Acum ești gata pentru cină!
Sursa: Alicdn.com2. Ținuta de blugi skinny
Purtați -vă blugii skinny cu un top cu mâneci lungi. Trageți -vă cizmele și vesta de blană și sunteți bine să mergeți. Nu vă accentuați prea mult, având în vedere că acesta este un aspect deja îndrăzneț. O bucurie o va face. Acum ești gata să -l distribuie!

Sursa: lbstatic.nu3. Ținuta denimilor în suferință
Blugii despărțiți, cămașa cu buton, nuanțe, cizmele de gleznă și vesta de blană se vor îmbina pentru a crea un aspect casual. Purtați o eșarfă cu pătură dacă vă simțiți rece și pentru a îmbunătăți în plus aspectul.
Perfect pentru o check -out la bunici.

Sursa: Meagansmoda.com4. Ținuta rochiei
Rochie clasică, tocuri înalte, ruj întunecat și un tote elegant este tot ce este necesar pentru a arunca aspectul. De asemenea, desigur, vesta de blană. Rochia și vesta de blană în culori contrastante trebuie să creeze un aspect senzațional. Păstrează -ți accesoriile minime într -un lanț cu pandantiv lung sau o brățară, lăsați vesta de blană să creeze restul arei magice pentru dvs.
Sursa: undetoget.it5. Ținuta de cămașă albă
O vestă de blană ușor de nuanțată cu un tricou alb și blugi cu accesorii ideale poate oferi o ținută grozavă. împrumutând un aspect moale, feminin, echipă acest ansamblu cu cizme și o geantă de duffle sau un tote. Creează o ținută splendidă de zi.

Sursa: Gstatic.com6. Ținuta de cardigan
Aruncați peste vesta de blană pe un cardigan sau un pulover pentru a obține aspectul complet și cald. Obțineți -vă de geantă de sling și cizme de gleznă pentru a integra întreaga ținută. Aceasta este o ținută incredibil de drăguță cea mai bună pentru Ziua Fetelor!
Sursa: Blogspot.com7. Ținuta de pălărie
Stilulați-l purtând vesta de blană cu o pălărie și niște cizme peste genunchi. Puteți selecta orice top de purtat sub vesta de blană, care se amestecă cu restul hainelor.

Sursa: Pinterest.com9. Ținuta din piele
Pentru a oferi vibrațiile dure și îndrăznețe, nu ezitați să vă stratificați vesta de blană peste sau sub o geacă de piele. Dacă aveți pantaloni din piele, aruncați -i și ei! Adăugați pe cizme pentru a completa ținuta. Vei arăta incredibil de rad și te vei simți mai încrezător.
Sursa: Blogspot.com10. Ținuta pantalonilor imprimați
Ai o pereche de pantaloni tipăriți? Echipați -l cu o bluză de culoare pastelată, vestă de blană și toate pentru un aspect formal. Purtați acest lucru fie cu tocuri, fie cu cizme și accentul în consecință. Un colier elegant de perle va face dreptate ținutei.
Sursa: Gstatic.Comalternentin Pentru a dezvălui punk -ul, puteți face echipă cu un pantalon tipar imprimat cu un tricou de bază, accesorii cu o reținere înfrumusețată și o centură uimitoare de talie. Pentru un apel casual, echipați ansamblul cu mochete sau adidași și completați aspectul cu strălucire senzațională. Voila!
Sursa: Pinterest.com11. Denimul de pe ținuta din denim
Obțineți -vă de toate denimurile și echipați -vă cămașa moale din denim cu Hued Denim cu perechea preferată de blugi. Purtați -vă vesta de blană peste asta, împreună cu tocuri, geantă și colier colorat strălucitor. Aruncați câteva nuanțe dacă doriți!
Jumătate în cămașa ta din blugi va oferi un aspect suplimentar casual și va oferi o atmosferă relaxată, ceea ce te face să arăți fără efort uimitor și elegant.
Prindeți -vă vesta de blană și încercați aceste stiluri! Purtați -le întâmplător peste un vârf de bază sau mergeți glam și rămâneți confortabil. Dacă aveți câteva idei mai bune despre cum să purtați veste de blană și să faceți aspectul, împărtășiți -ne cu noi și luminiți colegii cititori.

Raportul TPS de miercuri: Jacheta „Nicola” V-Neck Peplum

Rapoartele noastre zilnice TPS sugerează o ținută adecvată de muncă într-o gamă de prețuri. Tuturor cititorilor americani: Ziua fericită înainte de Ziua Recunoștinței! Sperăm că te -ai bucurat de o săptămână fericită liniștită. Acest blazer tricotat elegant de la Topshop este doar genul de lucruri pe care să le purtați atunci când aveți o săptămână lentă la serviciu – sunteți confortabil, dar totuși pregătiți pentru orice. La 56 de dolari (a fost de 95 de dolari), este greu de transmis – iar Nordstrom mai are cele mai multe dimensiuni în stoc. Huzzah. Jacheta de peplum cu gât în ​​v-gât „Nicola” Topshop Două opțiuni de dimensiuni în plus sunt aici și aici. Ați văzut o piesă grozavă pe care doriți să o recomandați? Vă rugăm să trimiteți e-mail tps@corporette.com. (L-4)
Această postare conține legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluze de mătase și haine ecologice).
Republica Banana-Eveniment semestrial Friends & Family, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Banana Republic Factory-Semi-anual Friends & Family Eveniment, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare suplimentară de 30%
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; Toți blugii 49,95 USD; Topuri, cămăși și pantofi suplimentari suplimentari de 15%
Loft – 50% reducere a tuturor și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzarea de vară este pornită! Economisiți până la 60% până la 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Victoria’s Secret-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Câteva dintre ultimele noastre postări aici la Corporette …
12 actualizări ușoare pentru birou

Moduri ușoare de a vă aminti pentru a vă lua medicamentele

Ce să cumperi pentru muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile tale TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă

Piese de primăvară accesibile pentru a obține acum

< >

Cumpărați aspectul

Ești pregătit pentru primăvară? Deși suntem încă adânci în timpul iernii, nu este prea devreme să începem să ne gândim la primăvară. Da, este timpul să vă reîmprospătați garderoba. Dacă nu ați observat, magazinele și mărcile au început deja să se aprovizioneze pe piese de primăvară și există atât de multe piese de primăvară ieftine pentru a obține acum. Aceste piese pot fi încă încorporate în stilul dvs. actual ideal și trecerea în primăvară în câteva săptămâni.
Unul dintre locurile pe care le -am stocat este Walmart. Walmart are sute de noi sosiri de primăvară pentru a verifica. Dacă încă dormi în ceea ce are de oferit Walmart, este timpul să te gândești de două ori, deoarece vei fi șocat cât de incredibil și ieftin este piesele pe care le au în stoc. Unul dintre lucrurile care mi -au atras atenția este această fustă de alunecare verde și vine în alte trei culori, inclusiv roz, pe care le iubesc. De asemenea, am ridicat fusta de alunecare verde de lămâie de la Walmart, pe care intenționez să o împerechez cu hanorac cu cravată sau tricou grafic tee pentru o senzație casual.
Dacă încercați să găsiți Essentials Spring pentru a adăuga în garderoba dvs. acum, vă voi sugera să consultați noi sosiri Walmart. De asemenea, luați în considerare tendințele de primăvară precum denim liber, rochie florală, rochii maxi. Aceste piese pot fi purtate ideal acum împerecheate cu cardigan, paltoane și cizme. Mi -am împerecheat fusta de alunecare verde cu un cami verde din dantelă potrivită, care vine și în alte culori. Având în vedere că vremea este încă rece aici, am încorporat un cardigan maro lung pentru cald și pentru a completa culoarea verde. Întrucât majoritatea dintre noi lucrăm încă de acasă, acest aspect va face o ținută WFH elegantă, necomplicată, dar confortabilă. Acesta este unul dintre lucrurile preferate care îmi place să port o fustă sau o rochie ideală.
Piese de primăvară accesibile pentru a obține acum

Fustă midi
În prezent, port această fustă cu alunecare midi în mărime verde. Am și perechea roz. Ador calitatea și talia elastică. Îl puteți modela cu cizme și haină pentru timpul de iarnă sau sandale și adidași pentru primăvară.
Cumpără acum

Cami Top cu dantelă
Aceasta este versiunea roz a camului meu verde. Adorați detaliile din dantelă și detaliile încrucișate. Se potrivește fidel dimensiunii. În prezent port un mic. Vine în culoare verde și visiniu.
Cumpără acum

< >

< >

Rochie cu alunecare midi
Cred că sunt obsedat de fuste și rochii. Adoră culoarea acestei rochii de alunecare. De asemenea, vine în portocaliu. Pur și simplu aruncați un cardigan lung, cizme sau adidași și îl puteți purta acum și nu numai.
Cumpără acum

Tăiul de colorant
Deoarece mulți dintre noi suntem încă WFH, pantalonii de hanorac și transpirație sunt minunate. Adoră acest hanorac Raglan. Îl puteți împerechea cu blugi, peste rochia de alunecare de deasupra sau cu orice pulover.
Cumpără acum

Geantă de încrucișare a lanțului de rășină
O altă piesă pe care am achiziționat -o este această geantă de încrucișare a lanțului. Detaliile lanțului mi -au atras absolut atenția. Iubește și culoarea.
Cumpără acum

Fusta cu fante midi
Această fustă cu fante vine și în negru. Am obținut perechea verde și am împerecheat -o anterior cu hanoracul Tie Day de mai jos și, de asemenea, cu un tricou grafic.
Cumpără acum

Panouri de raglan verde/roz
Acest hanorac poate fi purtat cu fusta cu fanta evidențiată mai sus. Adoră combinația de culori de colorare. Îl puteți împerechea și cu blugi.
Cumpără acum

De asemenea, vă puteți bucura:

Cum să te îmbraci cu ușurință în această vacanță de Ziua Recunoștinței

Iată ce să purtați acest nou …

O mulțime de rochie de vară dorită de purtat …

Mod simplu, dar elegant de a purta culoare …

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

11 Beneficiile condimentelor pentru sănătate, piele și păr dezvăluit

Știți ce vedem în jur? Numeroase Pyts și femei din toate grupele de vârstă se grăbesc spre salon pentru faciale costisitoare, induse chimic și atingeri de față! În timp ce tot ce este în regulă, sunteți sigur că oamenii de la sală știu ce fac? În multe cazuri, acestea ar promova și comercializa produse de marcă costisitoare și, în calitate de obișnuiți, nu știm cu adevărat ce este, până la sosirea erupțiilor, a petelor și a acneei, care ne încurcă fața! Nu lăsați acest lucru să vi se întâmple, începeți de acum și folosiți beneficiile condimentelor pentru pielea și părul dvs., deoarece curăță interiorul și fac ca externe să strălucească și să sară și ei! Da, vechea zicală „ești ceea ce mănânci” este adevărat aici!
Să începem cu beneficiile vindecătoare ale condimentelor
Fără prea multe detalii, să vorbim despre zece condimente și beneficiile condimentelor, și pe pielea și părul tău! Citește mai departe!

[Citește și: Beneficiile pentru sănătate ale ardeilor]
1. Scorțișoară
Nu ne place doar un pic de scorțișoară în ceaiurile noastre, prăjiturile și prăjiturile noastre sau delicatesele indiene? Dar știați, scorțișoara este de fapt un condiment medicinal care elimină poftele de zahăr din organism. Condimentul este, de asemenea, bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea atacului radicalilor total liberi și, de asemenea, ajută celulele din corpul nostru să se metabolizeze bine.
Încercați o ceașcă de ceai de scorțișoară pentru a adăposti beneficiile condimentelor de astăzi!

Sursa: Servingjoy.com [Citește și: Masaj facial japonez]
2. Nuc
Întrucât este timpul festivalului și ceva dulce este întotdeauna norma acum, Nutmeg poate ajuta la evitarea dinților să obțină cavități, în plus, antioxidanții din Nutmeg sunt cunoscuți suficient de puternici pentru a reduce inflamația, cancerul și creșterea celulelor tumorale prin combaterea combaterii În afara dansului radicalilor total liberi.

Un vârf de condiment în oricare dintre masca ta facială este mult mai mult decât suficient pentru a păstra pielea în siguranță de razele UV dăunătoare ale soarelui!
Sursa: fervidz.com3. Coriandru
Pentru a promova creșterea părului, utilizarea coriandru a fost cunoscută a fi foarte eficientă. Puteți consuma frunzele proaspete sau le puteți bea de detoxifiere toată ziua.

Cea mai bună modalitate de a avea beneficii de vindecare ale condimentelor din coriandru ar fi să -și adauge pulberea (1 linguriță) la uleiul de muștar fierbinte (1 lingură) și să -l aplici pe păr de la rădăcină la sugestie pentru noapte. Spălați -l cu apă caldă a doua zi dimineață. Foliculii de păr ar fi hrăniți, iar combo -ul ar promova și creșterea părului!
Sursa: supraorganică.com4. Pudra de curry
De la Vitamina C și E până la o mulțime de antioxidanți din ea, pulberile de curry au puterea de a lupta împotriva atacurilor radicalilor total liberi, cum nu poate nimic altceva. Există studii care arată că utilizarea pulberilor de curry în dieta noastră poate ajuta la eliminarea creșterii tumorii și a cancerului, probleme de colon și crampe stomacale.

6. Oregano
Ne place o mulțime de oregano pe pâinea și pizza noastră de usturoi, nu -i așa? Dar acum să folosim Oregano ca un farmec gladiator, deoarece ne permite să valorificăm beneficiile pentru sănătate ale condimentelor pentru pielea și părul nostru. Oregano este cunoscut pentru a aduce forță la oase, vitamine și o mulțime de antioxidanți. De asemenea, gripa stomacală poate fi afișată ușa, deoarece proprietățile anti-bacteriene ale Oregano pot ajuta la uciderea lor pe toate.
Un vârf de oregano în uleiul de păr poate ajuta la promovarea creșterii părului și la evitarea infecției părului sau a problemelor scalpului.
Sursa: typepad.com7. Semințe de schinduf
Vrei ca părul tău să crească lung și puternic, încearcă să folosești o linguriță de semințe de fenugreek în dieta ta sau într -o linguriță de ulei de păr cald. Înmuiați semințele timp de câteva ore și folosiți apa pentru a vă spăla părul. Procesul ajută la eliminarea mătritorului în bine și face ca uleiul de păr să fie suficient de puternic pentru a combate căderea părului!
[Citește și: apă infuzată cu fructe pentru pierderea în greutate]
Sursa: WordPress.com8. Ghimbir
O ceașcă de ceai de ghimbir ajută la calmarea crampelor dureroase din stomac, iar atunci când este consumat zilnic, ajută la reducerea durerilor articulațiilor și mușchilor. Acest lucru se datorează faptului că ghimbirul are o substanță chimică numită Gingerol, care este antiinflamatoare și prietenoasă cu nervii. De asemenea, ghimbirul poate fi adăugat (un vârf de pulbere de ghimbir) la uleiul de păr (o lingură) pentru a masa în scalp și pentru a promova creșterea părului!
Sursa: moteris.lt9. Salvie
Probleme de chelie și sunteți preocupați bolnavi de același lucru? Încercați o linguriță de salvie în uleiul de păr. Masează cele două când sunt încălzite, în scalp și de la rădăcină la vârf. Puteți adăuga, de asemenea, un vârf de pudră de salvie și în șampoanele dvs. zilnice și să -l spălați în zece minute. Conceptul este cunoscut pentru a evita căderea părului. Deci, Sage este unul dintre cei mai buni și cu o mulțime de beneficii ale condimentelor pe păr.
[Citește și: condimente indiene pentru îngrijirea pielii]
Sursa: Bodieko.si10. Cedru
Părul subțire nu mai mult; Folosiți un vârf de ulei de cedru în uleiul dvs. de păr în fiecare zi înainte de a -l masat în scalp. Proprietățile cedrului sunt cele ale unui medicament, care ajută la tratarea și hrănirea foliculilor de păr uscat, iar cedrul este ambalat cu nutrienți care promovează părul sănătos și foarte gros.
Sursa: Brambleberry.com11. Curcumă
O linguriță de turmeric în laptele tău ajută la promovarea mișcărilor intestinale bune. Când INSnull

Raportul TPS de la Frugal Friday: rochia de înveliș albastru Leopard

Rapoartele noastre zilnice TPS sugerează o bucată de haine adecvate de muncă într-o gamă de prețuri. Jones New York are o vânzare destul de grozavă: 50% reducere la toate stilurile de vânzare. Îmi place această rochie de înveliș artificial albastru închis – simplă, purtabilă, dar distractivă. (Este, de asemenea, Maker Washable, scor.) A fost de 119 USD, apoi marcat la 59 de dolari, dar cu vânzarea scade la 29,50 USD. Este disponibil în dimensiuni 2-16, precum și în plus. Rochia de înfășurare a leopardului Jones New York a văzut o piesă grozavă pe care doriți să o recomandați? Vă rugăm să trimiteți e-mail tps@corporette.com. (L-2)
Acest post este format din legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături din acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluzele de mătase și hainele ecologice).
Republica Banana-Eveniment semestrial Pals & Family, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Banana Republic Factory-Semi-anual Pals & Family Eveniment, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare suplimentară de 30%
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; Toți blugii 49,95 USD; Topuri suplimentare de 15%, tricouri și pantofi
Loft – 50% reducere a tuturor și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzarea de vară este pornită! Economisiți până la 60% până la 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Victoria’s Secret-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Unele dintre cele mai actuale articole ale noastre la Corporette …
12 actualizări ușoare pentru birou

Moduri ușoare de a vă aminti pentru a vă lua medicamentele

Ce să obții la muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile tale TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă