The Hunt: Hanorace cu aspect stratificat

Sigur, toți înțelegem ce elemente fundamentale sunt menite femeile experte în dulapurile lor, cu toate acestea, dacă primiți una pentru prima dată sau înlocuiți una pe care ați folosit-o Pământul, poate fi o durere de descoperit exact întruparea ideală în magazine. În „The Hunt”, răsfoim magazinele pentru un produs fundamental pe care trebuie să -l aibă fiecare doamnă. În mod normal, îmi place să folosesc căutarea unei piese de bază, fără vârstă de care are nevoie toată lumea – pulovere de cașmir, pompe strappy, etc. Căutare-au fost peste tot recent, precum și aspectul pulover și guler poate fi dificil de obținut pe cont propriu. Unii oameni au opțiuni de bricolaj pentru cea mai mare parte care rezultă, în timp ce pentru alții, agățarea statică este o problemă mult mai mare – chiar și rularea mânecilor poate lua o anumită abilitate. Totuși, cred că este un aspect tradițional care variază de la „foarte preppy” la „casual” (cum ar fi opțiunea de la Loft, de mai jos) la câteva dintre cele mai noi aspecte care sunt aproape decupate cu bluze tunică (cum ar fi chiar aici sau Aici). Doamnelor, care sunt tehnicile dvs. pentru a obține aspectul stratificat-scurt pentru a obține un hanorac 2 în 1 sau pentru a folosi un dickey colorat? Ce politici credeți că se aplică la birou? Nu sunt întotdeauna un fan semnificativ de 21 de ani, cu toate acestea, dacă sunteți pe un plan bugetar, precum și încercați să găsiți o bluză colorată fără fluturi, aceasta este de doar 19,80 USD, precum și este disponibilă în trei culori. Doar albastrul are încă dimensiuni lăsate online, cu toate acestea, inspectați -vă magazinele regionale dacă sunteți cu adevărat la vânătoare. Pulover pentru fore21 cu guler stratificat

Acest textural doi dintr-un hanorac de la Loft este cu mult mai mult mai mult pe partea relaxată, cu toate acestea pare cu adevărat moale, precum și minunată-există 10% mătase acolo. Este oferit în dimensiuni XS-XXL la Loft pentru 59,50 USD. (Acest stil similar a scăzut până la 25 de dolari astăzi). Loft 2 în 1 pulover

Am văzut acest lucru pe rezervorul de depozitare a rechinilor, la fel de bine, precum și cu adevărat mi-a plăcut ideea: este foaia de îmbrăcăminte, cu toate acestea, cu un guler dezvoltat în. . Dispune de patru butoane de guler de lucru, precum și este disponibilă în dimensiuni XS-XL pentru 68 USD la Grommet. (Dacă sunteți nou la Grommet, precum și doriți un scor de credit de 10 USD la prima dvs. achiziție, iată un link de trimitere pentru dvs.) Skinny Shirtny

Adorați mânerul înfiorător cu acest guler de piele conectat la un pulover de lână. (De asemenea, sunt un fan al detaliilor feminine ale gaurii cheie din spate). Este oferit în trei culori: gri, negru, precum și măsline, precum și este marcat de la 159 la 129 dolari. Pulover Club Monaco Mackenzie

Îmi plac panourile brodate neobișnuite de pe acest pulover, precum și gulerul de tricotat crocant oferă acea preppinență peppy Tory Burch. Panoul este aviabil în galben, precum și albastru pentru 350 USD la Nordstrom. (Iată două stiluri similare, de asemenea, de Tory Burch.) Tory Burch „Edwina” Panou brodat Merino Wool Collared Pulover

Acest hanorac este un pic deasupra deasupra, cu toate acestea, acest tip de ceea ce doriți pentru un hanorac de 1100 USD (marcat de la 3150 USD!). Acest guler este din piele, precum și pene de gâscă, femei – este minunat, precum și unic. (Cu siguranță pentru doamna confortabilă cu a face o declarație, totuși – precum și potențial rezistent la oarecare mâncărime.) După cum am menționat, hanoracul a fost de 3150 USD, cu toate acestea este acum la vânzare pentru 1102 USD. Câteva alte opțiuni de lux aici, aici, precum și aici. Valentino pulover pulover cu guler cu pene

Ca această caracteristică? Inspectați alte rate recente! (L-All) Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să facem taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și site-uri afiliate.

Care sunt ideale pentru economiile și investițiile dvs.?

Piața bursieră a fost nebună în ultima vreme, la fel ca inflația – așa că să vorbim despre economii și metode de investiții pe care le -ați putea lua ideal acum. Vindeți stocuri și fonduri index – sau le obțineți cu o „vânzare !!” mod de gândire? Economisiți mult mai mulți bani în conturile de numerar, deoarece piețele sunt nebune și totul devine mult mai scump? În problemele conexe, vă reduceți în mod deliberat cheltuielile (de exemplu, mâncați mai puțin, luați mai puține călătorii cu mașina care necesită gaz)? Pentru aceia dintre voi care faceți investiții automate și trimiteți bani automat la economii, v -ați schimbat deloc metodele?
{înrudit: Cum să reacționezi la o scădere a pieței bursiere}
Propriile mele economii și metode de investiții ideale acum
Pentru 0,02 USD (menționând că nu sunt consilier financiar sau profesionist financiar!): De fapt, am obținut o mulțime de fonduri index în prima jumătate a anului (pentru mine, cel puțin) pentru că mutam niște bani, Și am un „vânzare!” Atitudine acum. Am obținut multe mai multe stocuri individuale în aprilie, când prețurile se apropiau de cele 52 de săptămâni … dar acum am aruncat o mulțime de înregistrări. (Puteți configura informații automate atât în ​​Vanguard, cât și în Schwab destul de ușor pentru stocurile individuale.)

{înrudit: Cum să configurați investiții automate}
De asemenea, în jurul lunii aprilie, am investit și jumătate din investițiile noastre totale în Roth Ira al soțului meu pentru 2022 și sunt cu ochii pe prețuri pentru următoarea repriză … dar am mutat banii de la economii, așa că sunt foarte mult Mai mult sau mai puțin gata de plecare dacă se întâmplă să observ că piața este incredibil de mică într -o zi. Am aruncat câțiva dolari în plus la cele 529 de conturi ale noastre, dar nu ne -am schimbat încă contribuția regulată, care este răspândită pe parcursul anului – aș fi curios dacă alții au schimbat contribuțiile regulate precum 529 de conturi, 401ks etc.

(Aș fi, de asemenea, curios dacă orice persoană și -a schimbat metoda de rambursare pentru datoriile de creditare a studenților, astfel încât directorul suplimentar care ar fi mers la împrumuturi a plecat acum pe piața bursieră? (Plătește întotdeauna directorul!))
{înrudit: Cum să plătești împrumuturi mari pentru studenți și alte datorii mari}
Marea întrebare, desigur, este dacă piața va merge și mai mică – și pentru mult mai mult decât o simplă scufundare, dar o perioadă susținută. (Sau: că întreaga piață a fost umflată artificial în ultimii ani și nu vom vedea prețurile de acum 6 luni de mult timp.) Nu știu nimic, desigur. Atitudinea mea generală a fost întotdeauna că este greu de timp cel mai mic punct și cel mai înalt punct, dar atâta timp cât am evitat cel mai înalt punct, mă descurc bine.
Am citit și o postare în urmă cu ani (The Atlantic, cred) care a influențat această atitudine și voi încerca să văd dacă o pot găsi: autorul a spus, în general, că, chiar dacă ați obținut stoc în ajunul marelui stoc Crash de piață din 1929, ai fi profitat de aceasta după ce a trecut o anumită sumă de ani. (Nu postarea pe care mi -o amintesc, dar această postare NYT din 2009 notează că ați fost în negru până la sfârșitul anului 1936.)
{înrudit: Nu sunteți sigur ce să faceți mai întâi/următorul în călătoria dvs. de finanțe personale? Iată foaia noastră de parcurs pentru bani}

În ceea ce privește economiile – așa cum am scris anterior, avem mai multe conturi de economii stabilite pentru mai multe obiective financiare (vacanțe, sănătate, asigurare) care sunt finanțate automat cu anumite sume în fiecare lună. Unele dintre aceste conturi sunt complet „stocate”, deoarece, de exemplu, nu am făcut o tonă de excursii de vacanță în ultimii 3 ani – așa că am scăzut cu adevărat o mulțime de contribuții și am introdus fondurile rămase într -o achiziție automată de investiții de $ x al unui fond index (VTSAX, cred). Dar această decizie a fost luată în mod cert înainte ca piața să se simtă atât de volatilă.
{înrudit: Cum să automatizați economiile}
Cititori, ce zici de tine – care sunt ideile dvs. de economii și investiții? Cum s-au schimbat de acum 6-12 luni? (Dacă sunteți mult mai atenți de piața bursieră decât mine, ce aspecte urmăriți?)
{Înrudit: Idei financiare pentru noii avocați (sau alte femei în primele lor locuri de muncă cu plată mare!)}
Fotografie de stoc cu ajutorul stencilului.

Cum s -au schimbat rutinele dvs. de igienă, având în vedere că începutul pandemiei?

Ultimii doi ani au transformat modul în care mulți dintre noi ne gândim la confortul personal și la apariții – cum ar fi purtarea tocurilor înalte, de exemplu – așa că iată întrebarea legată de astăzi: Cum s -au schimbat rutinele de igienă, având în vedere că începutul pandemiei ? Am făcut un fir deschis cu mult timp în urmă, numit „Gânduri despre baie”, dar să-l facem pe acesta sigur că în lumea post-2019 în care trăim cu toții.
Deci, spune! Într -o săptămână normală, cât de des vă spălați părul, dușul, scăldați și bărbierit – și cum s -a schimbat acest lucru în ultimii doi ani? Dacă v -ați întors la birou după ce ați lucrat de acasă mult timp, v -ați întors la rutina dvs. normală de zi de muncă din timp înainte sau nu?
{înrudit: Cât de des vă spălați părul?}
Pentru mine, la înălțimea pandemiei, mi -am redus absolut așteptările pentru cum am arătat când am ieșit (rar) – la magazinul alimentar, de exemplu. Gândurile mele au fost de obicei: „Este o pandemie! Cui îi pasă că acest pat arată clar că nu m -am dus astăzi? ” Nu prea am ajuns la scena „purtând pantaloni în public”, dar hei, s -ar fi putut întâmpla. Ținuta mea de lucru din casă a constat de obicei dintr-un tee grafic, un vârf de zip confortabil precum Fleece-ul meu Columbia Sherpa (Soooo Soft) și pantaloni de pijama fuzzy. (Apelurile zoom au fost rare, în mod clar.)
Iată un context scurt pentru discuția noastră:
Spălarea părului: Nu există niciun număr magic pentru cât de des trebuie să vă spălați părul, așa cum explică acest post de clinică din Cleveland. Cu toate acestea, nu este o idee bună să folosiți șampon uscat de mai mult de două sau trei ori pe săptămână, așa cum a spus un dermatolog Simple.

Spălarea corpului tău: Acest post de publicare a sănătății Harvard notează că americanii au o perspectivă diferită asupra scăldării și a dușului decât multe alte culturi, prin faptul că o mulțime de noi dușcă zilnic. Site -ul web notează: „Dușul de mai multe ori pe săptămână este o mulțime pentru o mulțime de oameni (cu excepția cazului în care sunteți sumbru, transpirat sau aveți alte motive pentru a face duș mult mai des” și a subliniat că „dușurile zilnice nu vă îmbunătățesc sănătatea și ar putea provoacă probleme ale pielii sau alte probleme de sănătate. ”(Ce zici de tine, cititori? Aveți tendința de a dezvolta pielea uscată atunci când faceți duș zilnic?)
{înrudit: Cât timp petreci pe păr pentru muncă?}
Deci, să discutăm! Comparativ cu timpurile anterioare, cum s -au schimbat rutinele de igienă, dacă este deloc? Cât de des vă faceți duș, vă scăldați, vă spălați părul și vă bărbieritul? Ce zici de programările pentru lucrurile pe care le „externalizați” în mod normal, cum ar fi fruntea sau ceara de bikini? Aveți mai puțin grijă cu aspectul dvs. în general – de exemplu, în loc să vă îndreptați părul zilnic, făcând -o doar pentru zile „importante”?
{Înrudit: Aveți un nou „minim de frumusețe” post-kids? [Corporettemoms]}
Fotografie de stoc cu ajutorul fotografiilor de depozit / Vitalikradko.

Iată câteva lucruri pe care profesioniștii le afirmă despre îmbrăcămintea de fitness fizic!

Chiar aici sunt câteva lucruri pe care profesioniștii le afirmă despre îmbrăcămintea de fitness fizic!
15/12/2015, publicat de Alanic Global
Este posibil să fi descoperit o mie de sfaturi despre cum să câștigi fitness fizic, cu toate acestea înțelegeți ce funcție se joacă hainele de antrenament? Da, selectarea hainelor de fitness fizice potrivite este la fel de importantă ca alegerea pozițiilor de yoga potrivite sau a greutății adecvate. Dacă alegeți un exercițiu greșit, nu se va potrivi cu sistemul dvs., de asemenea, hainele necorespunzătoare vă vor îngreuna. Așadar, înainte de a selecta în cele din urmă hainele de antrenament, inspectați ce au profesioniștii să afirme în acest sens.
Dacă nu sunteți doar un ciudat de fitness fizic, cu toate acestea, de asemenea, un proprietar de centru de fitness, atunci alegeți hainele potrivite din depozitele producătorilor de articole de îmbrăcăminte de fitness pentru membrii dvs. Așadar, aici este ce cerinți pentru a selecta hainele potrivite pentru centrul dvs. de fitness fizic.
1) Materialul de rădăcină de umezeală este o alegere înțeleaptă:
Potrivit specialiștilor, transpirația pe care o creează cu antrenamentul detoxifică corpul. Cu toate acestea, în același timp, poate fi motivul din spatele disconfortului, dacă nu este uscat corect. Prin urmare, cumpărătorii înțelepți trebuie să selecteze materialele de rădăcină de umezeală, care se vor înmuia rapid, precum și se ofilează transpirația care se scurge să facă antrenamentul mai confortabil.

2) Purtați haine respirabile:
Acesta este încă un sfat din partea profesioniștilor, care afirmă că trebuie să alegeți ținute respirabile atunci când vă îndreptați spre sală. Dacă doriți ca membrii Centrului de Fitness să simtă cel mai mare confort în ceea ce poartă, atunci răsturnați cu cataloagele producătorilor de îmbrăcăminte de fitness fizică SUA, precum și alegeți pantaloni scurți, tricouri, tricouri, blaturi de rezervor de depozitare ca bine ca și Racer din spate pentru o experiență de antrenament remarcabilă.
3) Rochie la modă, având în vedere funcțiile:
De asemenea, hainele de antrenament au sfârșit prin a fi mai degrabă un subiect al modei. Folosirea hainelor de antrenament la modă poate face mai mult să se gândească la rutina sa de exerciții fizice, mai degrabă decât la aceleași haine obositoare. Cu toate acestea, concentrarea doar pe coeficientul de modă nu este suficient, deoarece aveți nevoie să inspectați dacă este confortabil sau nu.
4) Nu nu reușiți să le amintiți să le purtați după exercițiu:
Îmbrăcămintea de antrenament trebuie decolate după ce unul și -a încheiat exercițiul. Cereți -vă membrilor Centrului de Fitness să -și modifice hainele înainte de a se îndrepta spre casa lor. Profesioniștii spun că bacteriile create cu transpirația pot fi dăunătoare pentru sănătate și sănătate, precum și, prin urmare, scoaterea hainelor prompt după exercițiu va asigura igiena.
5) Adăugați accesorii de antrenament cu haine:
După cum au declarat experții, împreună cu hainele din centrul de fitness, trebuie să utilizăm, de asemenea, accesoriile care le vor îmbunătăți experiența. Cei mai buni producători de îmbrăcăminte de fitness fizic și -au lărgit marja, precum și fac pantofi de antrenament eleganți, șosete, prosoape, precum și benzi de încheietură, care pot totaliza un kit de centru de fitness. Dacă vă desfășurați afacerea cu amănuntul cu haine de fitness fizic, atunci adăugarea acestor accesorii vă va crește standardul.
Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness SUA
Îmbrăcăminte de fitness
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Producători de îmbrăcăminte de fitness SUA
Furnizori de articole de fitness
Îmbrăcăminte de fitness SUA
Îmbrăcăminte de fitness fizic cu ridicata
Îmbrăcăminte cu ridicata de fitness fizic producători

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Pauză de cafea: Roseau Carry

Acest transport Longchamp este de ani buni, cu toate acestea nu cred că l -am prezentat vreodată. În ceea ce privește gențile de lungă durată, clasice, recunoscute, acesta este cel mai probabil unul dintre cele mai prietenoase pungi din piele bugetară (550 USD), care au fost în jur de atât de mult timp. (Cuyana cred că este recunoscută pentru vizitatorii acestui site, însă nu neapărat pentru fiecare cumpărător.)
Geanta arată puțin pe model, cu toate acestea este de 18 ″ W x 6 ″ D x 15 ″ H – mai mult decât uriaș suficient pentru un laptop. Este neliniat, are mânere duble, precum și o închidere de comutare a argintului. Ca și grâul acelei piele – este cu adevărat lux. Este de 550 de dolari la Bloomingdale’s, Nordstrom, precum și la alți comercianți cu amănuntul. (OOH, precum și există versiuni vibrante din piele de căprioară la Longchamp.com.)
(Ah, la fel de bine ca am prezentat -o cel puțin când înainte – dacă doriți să vedeți versiunea Boxy Teal 2012, bucurați -vă …)
Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!

Mai sus, câteva dintre cele mai bune lucrări pentru femei: una* / doi* / trei / patru* / cinci / șase* (nu este ilustrată, dar, de asemenea, Tumi, precum și Dagne Dover!)* Încercați această inserție de organizare extrem de evaluată cu Câteva dintre pungile mai puțin structurate …

Vânzări de articole de lucru de notă pentru 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Neiman Marcus – Vânzarea la vânzare, până la 75% reducere!
Net-A-Porter-7000+ linii noi adăugate, până la 80% reducere!
Nordstrom – 7.000 de noi marcaje pentru femei
Lo & Sons – până la 50% reducere!
De Mercer – Vânzare de depozitare: până la 60% reducere
Loft: Clearance Summertime: până la 70% reducere a costurilor de rutină
J.Crew-75 USD denim și mai multe stiluri de uzură
J.Crew Factory-40 $-60 $ din orice; 10 USD cu fiecare 50 de dolari cheltuiți

Alte vânzări de notă:
Buffy-economii la școală: până la 15% din patul lor de pat
Parașută-Economisiți până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație
Întinerire – Vânzare de spațiu de locuit: până la 30% reducere (cititori precum iluminatul lor)

5 articole de îmbrăcăminte de la Ducesa de Cambridge de care toată lumea trebuie să încerce

5 Ansambluri de îmbrăcăminte din Ducesa de Cambridge de care toată lumea trebuie să încerce
22/07/2017, publicat de Alanic Global
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost întotdeauna lumina reflectoarelor pentru cele mai bune alegeri de modă. Ea a oferit femei din întreaga lume motivație suficientă pentru a -și dezvolta jocul de stil. De la aparițiile ei de scădere a maxilarului, acum avem motivație de ținută pentru cinci ocazii diferite. Ele pot fi rezumate după cum urmează.
#Inspiration nr. 1: pentru datele de cină
Cea mai actuală apariție pe care a făcut -o Ducesa a fost la sărbătoarea grădinii pentru a sărbători regina Varșoviei în timpul excursiei regale a Poloniei. Canteamatul ei a făcut o rochie albă, cu contur negru de-a lungul secțiunii intermediare, precum și accesoriile de perle potrivite (citirea colțului, precum și cerceii), au făcut-o să pară eterică. Ea și -a conectat părul într -un coc, precum și tocuri negre folosite pentru a completa ținuta. La fel ca și Wow a câștigat inimile! Oferiți -i o încercare atunci când mergeți la o cină cu partenerul dvs., precum și să -l surprindeți.

#Inspiration nr 2: pentru aeroport
Middleton înțelege cu siguranță exact cum să amestecați confortul, precum și eleganța, în special atunci când zborul este sarcina la îndemână. Folosește o rochie de haină albă a genunchiului cu pompe nude, precum și foarte puțin machiaj. Combinația de articole de îmbrăcăminte de bază, dar elegantă, dovedește că nu trebuie să arăți ca un hobo atunci când călătorești. Puteți obține stilurile de rochie similare de la cei mai doriți producători de rochii de etichetă personală.
#Inspiration nr. 3: pentru birou
Pantalonii Blue Flare au făcut echipă cu un blat alb obișnuit, precum și blazer structurat în aceeași nuanță excelentă este orice cerință de a -ți îmbrăca colegii. Deși Ducesa de Cambridge a folosit acest ansamblu până în 1851 depinde de Roadshow, clasa pură a ansamblului integrat cu linia convenționalismului pe care o folosește face ca aceasta să fie cea mai bună uzură a mediului de lucru. O pereche de pene neutre, precum și foarte puține accesorii este tot ce este necesar pentru a rămâne în mulțime.
#Inspiration nr. 4: pentru o noapte
Deși Kate Middleton a folosit acest lucru în timpul zilei de a vedea ambasada britanică la Paris, farmecul rochiei este la fel de dificil de ignorat. Cel mai bun pentru o seară cu prietenii, o rochie de tweed neagră, din care puteți schimba lungimea cu ajutorul furnizorilor de articole de îmbrăcăminte personale, crește aspectul dvs. prin volume. O centură de piele subțire, accesorii de perle (citiți din nou la geam, precum și cercei), precum și tocuri negre, au fost opțiunile ideale pentru accesorii care adaugă doar tehnicii sălbatice, dar sofisticate la rochie.

#Inspiration nr 5: pentru cea mai relaxată ocazie
Dacă credeți că ducesa se referă la rochii la modă, ați greșit total. Când s -a prezentat la Maratonul Virgin Money London, în casual, a fost ceva care a atras multă atenție. O pereche de denim decupat în negru, echipă cu un tricou alb de relaxare, precum și o geacă cu fermoar negru, precum și, de asemenea, o pereche de adidași albi, este tot ce este cerut să faci impresie. Indiferent dacă mergeți la cafenea sau doar intenționați să pășiți întreaga zi, aceasta este combinația ideală de articole de îmbrăcăminte de care aveți nevoie- confortabilă, precum și spontană.
Pe această notă, Ducesa de Cambridge ne -a influențat pe toți suficient cu simțul ei impecabil al modei, precum și în continuare continuă să facă acest lucru. Desenați motivația din hainele ei, precum și în sus, coeficientul dvs. de stil. Producătorii de top oferă îmbrăcăminte cu etichetă personală cu ridicata, care au fost create fiind entuziasmate de hainele menționate mai sus. Comercianții care doresc să facă o achiziție în vrac se pot înregistra astăzi la ei pentru protejarea reducerilor mari.
Etichete:
Furnizori de îmbrăcăminte cu etichetă privată
Producători de rochii de etichetă privată
Îmbrăcăminte de etichetă personală cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile