Barber Shop Vintage Etichetă gratuită Descărcare imediată

Etichetă vintage Descărcare gratuită – Logo Barber Shop
Un personaj cu mâner proaspăt al vrăjitorului, acest tânăr vector al vrăjitorului este perfect pentru a arăta orice tip de lucru distractiv în stil fantezist, cu text 100% editabil. De asemenea, poate fi utilizat pentru a afișa jocul video sau funcția jucând subiectul asociat. Este la fel de mult să descoperiți cea mai minunată utilizare pentru aceasta.
Autorul este Sztuchlak Gergő, parte a unui studio de design care lucrează într -un mix larg de discipline de stil, inclusiv crearea logo -ului, identitatea, precum și brandingul, designul site -ului web, ambalajele, precum și ilustrația. Acestea oferă servicii de stil de la brandul calculat pe scară largă pe toate punctele de atingere a clientului unui client până la stilul de bază, precum și producția de papetărie a serviciilor.
Barber Shop Vintage Labelbarber Shop Vintage Labelbarber Shop Vintage Labelbarber Shop Vintage Etichetă
5/5 (1 revizuire)

Memoriul Săptămânii modei: Take Five

Palton: Ted Baker (ultimul stil aici; și aici, în versiuni negre și similare aici, aici și aici) | Tunic Pulover: Proenza Schouler (ultimul stil aici; adoră și această versiune aici și stiluri similare aici și aici) | Cămașă: Fleece negru de Thom Brown | Cizme: Stuart Weitzman | Mănuși: antrenor (vechi, dar similar aici) | Geantă: Loeffler Randall | Cercei: c/o Baublebar | Ochelari de soare: Stella McCartney

< >

[theFeedProducts Style = „patru”]

Astăzi îmi continui recapitularea unor instantanee preferate în stilul străzii din New York Fashion Week. După cum ați observat, temperaturile reci amare din New York săptămâna trecută a însemnat adesea să arunce planuri distractive de încălțăminte și să se lipească de cizme peste genunchi care acopereau cât mai multă piele. Din fericire, aceste favorite Stuart Weitzman au lucrat cu o mulțime de ansambluri pe care le planificasem, așa că tocmai am sfârșit să le port din nou. Mâine va fi ultimul meu memoriu al săptămânii de modă înainte de a reveni la alte ansambluri gata de muncă săptămâna viitoare. Fericit aproape vineri!

Urmați @Maryorton pe Instagram!

Patru de patruzeci

20 Total Graphics Vintage Total Free

Tocmai am intrat în cele mai îndrăgite grafice pentru a vă descărca gratuit.
Stocul grafic este inclus în toate acestea, în afară de site -ul autorului pe care l -am trăit fericit până acum. Veți putea descărca stilurile după ce vă indicați pentru o încercare total gratuită pe site -ul de stoc, cu toate acestea, puteți anula calitatea de membru oricând, astfel încât nu există nicio taxă ascunsă. Cu siguranță veți fi agățat de resursele grafice pe care le au, cu toate acestea sunteți total liber să renunțați la acest serviciu de orice tip de timp. Verificați mult mai multe detalii despre resurse mult mai gratuite aici.
20 Descărcare grafică Vintage total gratuită

0/5 (0 recenzii)

Artist of the Week – Peachbeach Illustrators

Astăzi începem o nouă secțiune pe blogul nostru, numită Artist of the Week. După cum sugerează și numele, vom prezenta un artist sau un grup de artiști care au avut un impact asupra industriei grafice sau care sunt în sus și care vin sau cui am făcut o plăcere specială din motive subiective, dar extrem de justificabile. Vom avea ca oaspeți ilustratori, designeri grafici, caricaturi, sertare, artiști vizuali și toți cei care sunt un exemplu de artă ca mod de viață cu o armă originală de exprimare. Acestea fiind spuse, vă rugăm să primiți primii noștri invitați:
Ilustratori Peachbeach
Peachbeach este un duo de grafice și ilustratori din Berlin, Germania – Attila Szamosi și Lars Wunderlich. Sunt pasionați de arta urbană și de ilustrațiile graffiti, dar multe dintre toate acestea sunt totul despre promovarea unei petreceri bune, unul de tambur, care este mult mai exact. Veți dori să aveți o petrecere DNB doar pentru a le proiecta materialele dvs. de marketing, sunt atât de bune!
Portofoliile lor sunt pline de expoziții, interviuri pentru publicații din Germania, Franța, China, caracteristici la evenimente din Germania, Austria și Danemarca și multe altele din țara natală. De asemenea, menționează o mulțime de clienți printre care am descoperit Google, Siemens, Amazon, Dell, Nike și Redbull. Acesta este un portofoliu excelent, dar admirând lucrările lor este chiar mult mai interesant. Au fost prezentate pe Threadless, Lafraise, DesignByHumans și multe altele. Dacă nu veți obține suficient ceea ce vă arătăm, vă simțiți complimentari pentru a -și hărțui conturile Flickr, Facebook, Twitter și Behance. Merită în fiecare minut din timpul tău!

Ilustrații Headlinercover din Berliner VEDIȚI ILLUSTRATIONSNIKE SHILSHEARTPIPE FIRMESS THILDBERLINER HEADLINEREXBERlinereverybody este un DJ – Lafraiseaccumularehasenland postergetaround posterbtw_flyer
Barbarellafitch Marea Britanie și Dell

0/5 (0 recenzii)

Insigne de Crăciun vintage-Fișiere Photoshop gratuite

4 Insigne gratuite de mână pentru acest sezon de sărbători. Modelele pot fi utilizate ca etichete sau logo -uri în cardurile dvs. Grettings. Acestea ar putea fi cele mai bune așa cum se identifică pentru produsele dvs. sau să le atașați la un prezent.
Sunt foarte versatile, iar combinația de culori poate fi editată, precum și textul – toate în Photoshop. Faceți clic pe imagini pentru a merge la sursă, profilul proiectantului de pe Behance. De acolo veți fi redirecționate și veți cere să vă împărtășiți constatarea înainte de a descărca fișierele. Un „preț” mic și respectabil pentru desenele minunate. Sper că acest lucru vă va ajuta – anunțați -ne ce credeți despre asta în comentarii.
Insigne de Crăciun vintage gratuite – descărcare gratuită

0/5 (0 recenzii)

Vânzare de vară de fir: 10 USD tricouri, precum și 30% reducere la orice altceva

Vânzare fără vară: 10 $ tricouri
Timpul de vară este excelent din multe motive. Există vacanțe, soare, tans, petreceri, cocktail -uri, sărbători excelente și, în ceea ce ne privește, o mulțime de vânzări de tricouri de care sunt uimitoare de care sunt uimitoare.
Am înțeles că respectarea vânzării venea, așa că am urmărit site -ul fără fir pentru știri. Așadar, chiar aici este: vânzare fără vară, tricouri de 10 USD cu ilustrații de la artiști pe care îi admirați, până la 24 iunie. La fel de bine, sper că acesta este JUT începutul, deoarece este doar iunie.
Iată câteva dintre elementele noastre preferate:

Pentru cei care nu sunt atât de impresionați de tricouri, puteți consulta, de asemenea, câteva opțiuni noi, cum ar fi accesorii sau produse de casă, care sunt de 30% reducere:

0/5 (0 recenzii)

Hype prezintă colecția Simpsons

astăzi vă prezentăm o companie care are mult potențial. Hype a fost bine înființată în vara anului 2011 în Marea Britanie de către doi studenți care au ales să -și petreacă vacanța făcând ceva destul de diferit, începând o companie de îmbrăcăminte. Cu un mare sentiment de design și o înțelegere a vânzărilor de vânzare cu amănuntul și a serviciilor, cei doi studenți au reușit să creeze un brand care să crească mai repede, atunci se așteptaseră. În mai puțin de 3 luni s -au mutat din dormitor și au luat spații în Leicester.
În timp ce m -am împiedicat de ele, lucrul care m -a atras cel mai mult a fost noua colecție Simpsons.

Combinația scandaloasă dintre temele florale și personajele Simpsons aduce această colecție la un nivel cu totul nou. Chiar și design -urile de tipărire au un aspect bine, mai ales atunci când ajungeți să aveți întregul Simpsons aruncat pe tee. Hype a scos colecția Simpsons pe un ton ușor, folosind culori aproape complet strălucitoare. Echipa nu s -a oprit acolo și a continuat să creeze articole conexe, precum rucsacuri și capace, care sunt absolut uimitoare. Folosind elemente din seria populară TV, cum ar fi Duff Beer și gogoșile preferate ale lui Homer, Hype a reușit să imprime o colecție impresionantă. Dacă acest lucru nu a fost suficient, acestea oferă transport standard la nivel mondial la nivel mondial la toate comenzile de peste 45 de lire sterline cu codul „Freeship”.
Să consultăm câteva dintre elementele disponibile în colecția Simpsons:
Colecția Hype X Simpsons

0/5 (0 recenzii)