Cel mai bun pantaloni lavabili pentru ținute de lucru

sigur, știm cu toții ce elemente esențiale pentru garderoba pentru femeile profesionale de muncă sunt menite să aibă în dulapurile lor, dar dacă primiți una pentru prima dată sau înlocuiți unul pe care l -ați purtat În pământ, poate fi o durere să găsești exact întruparea ideală în magazine. În „The Hunt”, căutăm magazinele pentru un element de bază pe care trebuie să -l aibă fiecare femeie.
Nu am făcut o serie de pantaloni lavabile pentru muncă de ceva vreme – așa că am crezut că vom arunca o privire! (Dacă garderoba de spălat mașini este crucială pentru dvs., consultați funcția noastră de miercuri lavabilă pe Corporettemoms sau rotunjirea noastră dintre cele mai bune mărci de îmbrăcăminte lavabilă.)
Cititorii, care sunt pantalonii tăi lavabili preferați pentru ținute de lucru – și ai idei sau trucuri pentru a avea grijă de ele?
TLDR: Iată preferatele noastre …
Unele dintre pantalonii noștri lavabili preferați pentru ținute de lucru: unul / doi / trei / patru / cinci

{înrudite: cel mai bun pantaloni de rochie pentru femei}
Acest post este format din legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături din acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Cum să vă spălați pantalonii lavabili
După cum am discutat anterior, acestea sunt cele mai bune idei ale mele pentru a vă spăla pantalonii lavabili:
Căutați Stretch dacă faceți cumpărături online. Dacă doriți să vă restrângeți căutarea la pantaloni care pot fi lavabili, căutați cei cu întindere în ele – aproape întotdeauna sunt lavabile. (Dar o mulțime de descrieri online vă vor spune care este îngrijirea recomandată.)
Obțineți -le adaptate numai după ce le -ați spălat mai întâi. După prima spălare, poate exista un pic de contracție – așteptați să le faceți să fie trântite până atunci. (Dar, rețineți că există o mulțime de mărci care oferă insifoare mai scurte pentru pantaloni „obișnuiți”, astfel încât este posibil să nu aveți nevoie de ele.)
Spălați -le în apă rece acasă – și nu le puneți în uscător. Cel puțin, nu de foarte mult timp. În mod normal, îmi place să -mi pun pantalonii în uscător timp de aproximativ 15 minute – scoate ridurile afară și doar un pic de timp cu foaia de uscător le face mai moale. Îmi spăl mereu pantalonii pe frig și, în mod normal, folosesc lână și ciclul delicat pentru pantaloni.
Agățați -le cu susul în jos pentru a se usca. Greutatea taliei va atrage pantalonii, netezindu -le cu succes. (Aproape că nu le călcăm niciodată!) Când le puneți pe cuier, faceți tot posibilul pentru a păstra cutia cu care a venit pantalonii – dacă nu a existat o cută, trebuie doar să puneți inseme -ul împreună.
„Curățați uscat” de pe etichetă indică în mod normal că le puteți spăla (dar continuați -vă pe propriul dvs. risc). Marele lucru de știut aici este că „doar curat uscat” înseamnă, bine, doar curat uscat. Dacă spune doar „curat uscat”, totuși, în mod normal, puteți să le curățați uscați sau să le spălați. Kilometrajul dvs. poate varia aici, dar: dacă nu mi -a plăcut cu adevărat perechea de pantaloni, aș oferi pantalonilor „curate uscate” un vârtej în șaibă, în special dacă pantalonii sunt alcătuiți în întregime din fibre naturale (unul dintre beneficiile la pantaloni neliniați). Poate doriți să faceți mai întâi un test la fața locului.

Cititorii, care sunt pantalonii tăi lavabili preferați pentru ținute de lucru – și ai idei sau trucuri pentru a avea grijă de ele?
{înrudit: costume lavabile pentru femei}
Acest post este format din legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături din acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Cel mai bun pantaloni lavabili pentru ținute de lucru
Sala noastră generală a Famers este vizualizată mai jos:
Unele dintre pantalonii noștri lavabili preferați pentru ținute de lucru: unul / doi / trei / patru / cinci

Hall of Famers: Nic & Zoe, Old Navy, J.Crew, Mm.Lafleur, Eileen Fisher și Betabrand
Pantaloni lavabile în dimensiuni plus: Nic & Zoe, Eloquii (12-28), Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, din Mercer (până la 20W), Lands ‘End și Betabrand,
Pantaloni lavabile în dimensiuni mici/scurte: Nic & Zoe, J.Crew, Ann Taylor, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End, Krazy Larry și Betabrand,
Pantaloni lavabile în dimensiuni lungi/înalte: J.Crew, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End și Betabrand
Pantaloni lavabile într -o varietate de neutre: J.Crew, Mm.Lafleur, Liverpool și Betabrand
Pantaloni lavabile în culori și imprimeuri distractive: Krazy Larry, Eloquii (12-28), Old Navy, of Mercer (câțiva), Hobbs, Betabrand și Boden
Pantaloni de costum lavabil cu blazere potrivite: Ann Taylor, Hobbs și Lands ‘End (lână lavabilă!); Unele costume din Republica Banana sunt, de asemenea, lavabile
Pantaloni de tracțiune lavabili: Nic & Zoe, Krazy Larry, Mm.Lafleur, Eileen Fisher și Betabrand

{înrudit: cel mai bun pantaloni de tragere pentru birou}
O privire mai atentă la anumite perechi de pantaloni lavabile pentru ținute de lucru

Pantalonii Betabrand sunt în cele mai cumpărate rotunjire de multe luni-vin în dimensiuni obișnuite, mici, înalte și plus (inclusiv Petites de dimensiuni plus, care pot fi greu de găsit!) Pentru 68 de dolari. Vin în trei stiluri principale -Bootcut, drept și slab, precum și câteva opțiuni cu picioare largi și decupate. Și vin în multe neutre, precum și culori saturate distractive.

Acești pantaloni ELOQUII vin în trei potriviri diferite pentru a se potrivi cu tipul tău de corp, sunt disponibili pe scurt, obișnuit și lung, și vin în 20+ culori și imprimeuri în dimensiuni 12W-28W. Și … sunt lavabile! Au un preț complet de 79 USD, dar există vânzări frecvente pentru 20-40% reducere.

Dacă vânați alte pantaloni lavabili în plus, consultați Nic & Zoe, Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, din Mercer (până la 20W), Lands ‘End și Betabrand (până la 3x).

Suntem mereu în căutarea pantalonilor de tragere într-o gamă largă de dimensiuni, culori și imprimeuri, așa că am fost încurajați să găsim pantaloni Krazy Larry. Ei vin într-adevăr într-o tonă de culori și imprimeuri, cu două insemei (28 și 30) și toate pentru 108-134 USD (în general). Iată recenzia lui Elizabeth care le compară cu Nic & Zoe.

Vânătoare pentru mult mai mulți pantaloni lavabile în culori și imprimeuri distractive? De asemenea, consultați Old Navy, Boden, Hobbs, Eloquii (12-28), din Mercer (câțiva) și Betabrand.

J.Crew Pants: Sunt un clasic dintr -un motiv! Pantalonii din țesătura lor de patru sezoane sunt lavabile și vin în mod regulat, mic, plus și dimensiuni înalte-Huzzah!

Dacă vânați alți pantaloni lavabili în dimensiuni înalte, consultați Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End și Betabrand.

Cititorii adoră pantalonii Nic & Zoe-sunt pantaloni care se află, așa că sunt mai confortabili. Sunt disponibile în dimensiuni obișnuite, mici și în plus la Nordstrom și o mulțime de alți comercianți pentru 76-128 USD.

Foster Pant este un alt favorit al cititorului-vine în opt culori neutre, în dimensiuni 0p-18. (Au avut dimensiuni în plus, dar au limitat drastic opțiunile în ultima vreme.) Pantalonii sunt de 245 USD.

Ca această caracteristică? Vezi alte tranșe recente!

În această iarnă obține cea mai actualizată modă de jachete sublimate

în această iarnă obține cea mai actualizată modă de jachete sublimate
08/09/2015, publicat de Alanic Global
Fie că este vorba de glugă pentru zilele leneșe, jachete clasice pentru zilele avansate de iarnă sau cele din piele pentru zilele „simțindu -se încrezător” – un lucru care merge fără să afirme este că cerinți jachete în dulapul tău. Este posibil să aveți deja câteva; Cu toate acestea, puteți obține întotdeauna câteva atunci când este disponibil în noi modele sublimate.
Nu simțiți ciuperca în buzunar
Obținerea celor mai recente jachete sublimate poate fi la fel de intensă pentru buzunar uneori; Singura soluție este să optezi pentru jachete sublimate cu ridicata de la cele mai recente producători de internet de articole de îmbrăcăminte sublimate la tarife rentabile. Este cu adevărat o opțiune Win Over Win. Obțineți jachete sublimate de înaltă calitate, precum și glugă de stiluri atractive, precum și nu trebuie să experimentați din remușcarea cumpărătorului, după ce ați ars o gaură în buzunar.

Beneficiile sublimului:
1. Stilul este practic nelimitat; De la stiluri simple, precum și culori până la imagini fotografice, obțineți soiuri. 2. Numerotarea se poate face atunci când imprimați scăparea de cerința de a avea numere de plastic transpirate calde pe spate. 3. Logo-urile, numele, numerele, precum și sponsorii pot fi incluse în stil în culori complete, scăpând de costurile suplimentare ale imprimării pe ecran, broderii, precum și Twill. 4. În unele cazuri, costurile pot fi mai ieftine decât îmbrăcămintea cu tradiție, cu costurile suplimentare de crestare. 5. Îmbrăcămintea de sublimare cu ridicata are multe utilizări, precum și pot fi, de asemenea, utilizate pentru îmbrăcăminte de marketing, steaguri, precum și bannere de toate formele, precum și dimensiunile.
Proiectați -vă propriile jachete sublimate
Jachetele sublimate personalizate sunt în ceea ce privește piața cu haine de marketing, precum și uzuri de echipă. În afară de utilizarea utilităților, se poate comanda jachete personalizate, precum și glugă care își produc conceptele, precum și să le facă să vină în direct. Jachetele sublimate pot fi practice pentru sport sau majorete. Realizarea sau comandarea aceluiași tip de jachete sau glugă care utilizează logo -ul sau citatele poate fi cu adevărat dificilă. Producătorii de internet, precum și furnizorii de jachete sublimate au scos la iveală o soluție la această problemă. Puteți comanda orice tip de număr de jachete sau glugă, trimițându -le designul specific, logo -ul, citatele sau imaginea, precum și vor produce exact același lucru ca și voi. De asemenea, puteți selecta combinația de culori sau culoarea de sine pe care o doriți.

Deci, ce mai aștepți? Prindeți cele mai recente glugă de sublimare cu ridicata, pe lângă jachete, precum și să fiți ingenioși, precum și inovatori în instituția dvs. înaltă sau în rândul prietenilor.

Etichete:
Jachete sublimate personalizate
Jachete sublimate cu ridicata
Îmbrăcăminte de sublimare cu ridicata
Hangouri de sublimare cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Vânzare din Ajunul Crăciunului-40% reducere pe toate stilurile la nivel mondial

O vacanță de Crăciun nu ar fi totală fără o vânzare specială pentru tricou pentru a crește moralul, precum și pentru a oferi toate afacerile de imprimare, pe lângă designeri, Material cu care să lucrezi în respectarea anului. Cel puțin câteva săptămâni, nu?
Ei bine, avem grijă de asta, oferind o scurtă vânzare de 3 zile de Crăciun, unde toate lucrările de artă sunt reduse la costul de 6 dolari pe articol. Rețineți că puteți indica la fel de mult ca buletinul informativ pentru a ține pasul cu alte știri, cum ar fi acesta, precum și, de asemenea, pentru a obține 10% reducere la 10%! Este cel mai bine – 50% reducere pentru membrii înregistrați pe site -ul nostru! Costurile sunt marcate pe site, precum și promoția se va încheia miercuri seara, chiar înainte de Crăciun. Sperăm că acest lucru va fi disponibil pentru dvs.!
Vânzare de Crăciun din fabrică de tricou

0/5 (0 recenzii)

Cele mai mari modele de încălțăminte de primăvară din 2022 Toată lumea va vedea oriunde

de la uimitoarea sandale chunky de la modelul de anul trecut până la tocuri arhitecturale, veți spera că este suficient pentru a vă maximiza stilul pentru primăvara viitoare. Nu s -a schimbat prea mult, încă influențat față de anul precedent, cum ar fi mochetele, Mary Janes, deoarece totul depinde exact de modul în care îl stil cu ținuta. Pe lângă cele pe care le -am observat mai jos sunt cele pe care le vedem în principal pe Instagram, precum și pe Pinterest.

Există o mulțime de încălțăminte care este discuția orașului în primăvara/vara 2022. La fel de fascinantă ca modelele de ținute care vin în timpul lunii modei sunt numeroasele pantofi care merg împreună cu acesta. Dacă intenționați să vă aflați online Colecția de încălțăminte sau doar doriți să faceți cumpărături pentru toate acele tocuri obligatorii, precum și adidași înaintea tuturor celorlalți, vă avem acoperiți.

Continuați să derulați pentru cele mai mari modele de încălțăminte de primăvară din 2022, toată lumea va vedea oriunde ar lovi trotuarul în sezonul viitor – și de unde să începeți să cumpărați acum.

Sandale chunky

LeonceChenal.com

Mocasini

Cocobeauteea

Mary Janes

viu

Tocuri arhitecturale

Amina Muaddibegum pompe transparente înfrumusețate

Adidași

Iamcharlotteolivia

Raportul de îmbrăcăminte de lucru de miercuri: Bluză de înveliș mai bine decât cel mai mare

rapoartele noastre de îmbrăcăminte zilnice sugerează o ținută adecvată de muncă într-o gamă de prețuri.
De fiecare dată când răsfoiesc site -ul universal standard, găsesc ceva nou de care să mă îndrăgostesc. Am deja mai mulți dintre pantalonii și tricourile lor în rotație grea, dar această bluză de înveliș „mai bună decât mătase” m -a oprit în piesele mele.
Îmi place silueta învelișă, mânecile ușor pufoase și lungimea, ceea ce ar fi ideal să purtați cu jambiere dacă lucrați de acasă. Acesta este tipul de frumusețe simplă și ușoară, care face ca îmbrăcarea dimineața să fie o plăcere, mai degrabă decât o corvoadă.
Partea superioară este de 128 USD și are dimensiuni 00-40.
Această postare include link -uri de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin link -uri din acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Neiman Marcus – Vânzarea de vânzare, până la 75% reducere!
Net-A-Porter-7000+ linii noi adăugate, până la 80% reducere!
Nordstrom – 7.000 de noi marcaje pentru femei
Lo & Sons – până la 50% reducere!
De Mercer – Vânzarea depozitului: până la 60% reducere
Loft: Clearance de vară: până la 70% reducere a prețurilor obișnuite
J.Crew-75 USD denim și mult mai multe stiluri de uzură
J.Crew Factory-40 $-60 $ din orice; 10 USD cu fiecare 50 de dolari cheltuiți

Alte vânzări de notă:
Buffy-Economii la școală: până la 15% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație
Rejuvenare – Vânzare în camera de zi: până la 30% reducere (cititorii le place iluminatul)

Cele mai bune costume de baie și tricouri pentru călătorii de la Cooltan

Cele mai bune costume de baie și tricouri prietenoase pentru călătorii de la Cooltan-vara este practic aici, ceea ce implică sperăm că aveți câteva călătorii care vin la orizont! Unul dintre cele mai bune lucruri despre călătoria este marele bronz cu care vei veni acasă.

O strălucire însorită bună va fi una care arată naturală și, de preferință, nu are linii bronzate și, dacă obțineți cel mai bine, poate fi suvenirul ideal dintr -o vacanță minunată. Dar, de fapt, obținerea unui bronz ucigaș poate fi mult mai greu decât ai putea crede! Între loțiuni și spray -uri lipicioase și stropite de bronzare și încercarea de a evita obținerea liniilor de bronz, obținerea unei străluciri frumoase poate fi cu adevărat complicată! Adică până la compania Cooltan? S-a schimbat jocul de bronzare cu linia lor remarcabilă de îmbrăcăminte de baie și tricouri TonThrough, care fac mai simplu ca niciodată pentru a obține un bronz uimitor, nu sunt necesare mai multe linii bronzate.

Bikini solid de tip negru solid
Hipsteri solizi negri pentru bărbați înotă
Cooltan face ceea ce s -a crezut anterior imposibil: capacitatea de a obține un bronz remarcabil cel mai bine prin costumul de baie. Acest lucru implică bronzarea poate fi la fel de ușoară ca mersul pe plajă, agățat de piscină sau chiar așezându -se în curtea ta. Veți obține un bronz fără să vă gândiți nici măcar la asta și nu va trebui să vă confruntați cu loțiuni și spray -uri necorespunzătoare care vă vor lăsa să arătați.

Costum de top pentru rezervor oahu 1pc
Costum monokini Gold Lynx 1PC \ Cele mai bune costume de baie pentru călătorii și tricouri de la Cooltan
Îmbrăcămintea de baie Tonthrough de la Cooltan este incredibil de confortabilă și ușoară, fără a fi revelatoare, astfel încât să poți rămâne bine și răcoros în timp ce stai pe plajă sau la piscină toată ziua. O altă caracteristică excelentă a îmbrăcămintei de înot Cooltan este aceea că pot fi lavabile pentru dispozitiv, astfel încât să vă puteți menține îmbrăcămintea de baie și să scoateți toată sarea și nisipul pe care l -ați putea aduce acasă cu voi de pe plajă. Nu mai mult nisip în jurul casei la câteva săptămâni după ce ați plecat pe plajă și excelent pentru prelungirea vieții costumului de baie.

Daiquiri Triunghi Triunghi Bikini
Pantaloni scurți de bord Rockstar
Secretul a ceea ce face ca îmbrăcămintea de baie a lui Cooltan să fie atât de uimitoare este țesătura lor Microsol V special formulată. Această țesătură remarcabilă este tricotată pentru a crea milioane de pori minusculi pentru a permite aproximativ jumătate din razele soarelui pentru a vă aduce un bronz în același timp în care ați face cu un SPF la nivel mediu. Această țesătură poroasă lasă, de asemenea, aerul și apa să treacă liber prin costum pentru a vă menține răcoros și confortabil, chiar și în cele mai tari zile de vară, în timp ce umidarea umidității să se usuce până la 3x mai repede decât țesătura obișnuită. Nu va trebui să așteptați ore și ore pentru ca îmbrăcămintea de baie umedă să se usuce sau să mai stea într -o costume de baie umedă. Acest lucru este deosebit de grozav atunci când călătorești, deoarece nu este nimic mult mai enervant decât să fii nevoit să tragi un costum de baie umed înapoi când vrei să te întorci în apă sau să riscă să -ți umezi și să te umezi restul hainelor, dacă ai să se împacheteze din nou în grabă.

Vezi si

Moda, magazinul și stilul de toamnă
Rochii formale la modă pentru a face cumpărături cel mai bine acum

Bikini de la Lumina Lumina Lumină
Știm cu toții cât de grozav este să ai un bronz remarcabil, dar nu este întotdeauna posibil să lovești pe plajă sau să petreci ore întregi la soare pentru a obține unul, motiv pentru care Cooltan a creat și o linie de tricouri Tonthrough pentru a face bronzul Mai simplu și mult mai confortabil în timp ce mergeți cu privire la activitățile dvs. zilnice. Puteți juca o rundă de golf sau tenis, grădinărit sau chiar rularea unor misiuni și obțineți un bronz grozav, fără să vă gândiți nici măcar la asta. Tricourile TonThrough sunt, de asemenea, realizate folosind acea țesătură de microsol remarcabilă, astfel încât acestea sunt foarte confortabile și umiditate, oferindu-vă, de asemenea, un bronz simplu și ușor. Fiecare tricou are, de asemenea, un strat de bază de protecție solară a SPF 6-10, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la a obține daune solare sau de a gestiona bronzul unui fermier inestetic. Cooltan are numeroase opțiuni de stil din care să alegi, inclusiv tricouri, gâturi în V, polos și Henleys, astfel încât să găsești un stil care îți place pentru toate activitățile tale preferate!

Hipsteri albaștri azteci înotați
Cămașă pentru bărbați albastru în V
Cooltan are atât de numeroase dimensiuni, stiluri și modele din care să aleagă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, astfel încât toată lumea din familie își poate găsi noua îmbrăcăminte preferată pentru orice ocazie. Femeile pot găsi costume de baie care le fac să pară și să se simtă sexy, fie că aleg monokinis și o singură piesă sau mult mai revelatoare coarde și bikini halter. Bărbații pot alege între piloti, pantaloni scurți montate, trunchiuri de înot și pantaloni scurți de bord pentru a se potrivi cu preferințele de stil și nivelul de confort. Asigurați -vă că consultați site -ul Cooltan și Instagram, @CoolTansportWear pentru a fi la curent cu noile stiluri și vânzări și pentru a vă vedea cât de ușor poate fi să obțineți un bronz, cel mai bine prin îmbrăcăminte sau cămașă!

Cămașă pentru bărbați pentru bărbați
Tricou negru pentru bărbați

13 Grapefruit DIY se ocupă cu măști pentru a se potrivi tuturor tonurilor pielii

Grapefruit este, de asemenea, înțeles ca Chakotra, care este un fruct de citrice subtropical. Acest fruct acru a fost foarte recoltat pentru prima dată în Barbados, în Indiile de Vest, ca fruct hibrid. Acest fruct a fost numit după struguri, deoarece crește în cluster ca strugurii. Grapefruits sunt, de asemenea, cultivate în mod obișnuit în SUA, China, California, precum și în alte zone tropicale din sud. Fructul are o piele groasă, precum și carnea este suculentă ca portocale. Fructul este segmentat, precum și este acid, variind în culori de roz, roșu, precum și alb. Majoritatea soiurilor de grapefruit sunt fără semințe.
Beneficiile grapefruitului
Grapefruit are o existență ridicată de vitamina A, caroten, precum și licopen. Este frecvent înțeles ca rodul paradisului încă din beneficiile sale pentru sănătate și sănătate. Grapefruits -urile roz, precum și roșu, au un material mare de beta caroten, precum și, de asemenea, conține policimice precum flavonoid, terpens, precum și limonoide. Grapefruitul roz conține un carotenoid înțeles ca folat lycopen.

În plus, grapefruit conține, de asemenea, vitamina A, fibre, potasiu, precum și magneziu. De asemenea, conține niveluri mici de complex de vitamina B, cum ar fi folatul, piridoxina, riboflavina, precum și tiamina.
Beneficiile extractului de semințe de grapefruit
Extractul de semințe de struguri provine din fructele arborelui grapefruit. Extractul de semințe este un compus lichid extras din semințele unui grapefruit. Extractul său are agenți de vindecare, precum și poate ajuta la tratarea infecțiilor bacteriene. Extractul său de semințe conține, de asemenea, o serie de nutrienți, precum și este oferită, de asemenea, sub formă de suplimente alimentare.
Grapefruit pentru îngrijirea pielii
Grapefruit este bogat în antioxidanți, vitamina A, precum și C care beneficiază de piele atât cu consum, cât și cu masca de casă. Vitamina C, precum și conținutul antioxidanților protejează pielea de pericolele de mediu. Poate stimula producerea de colagen pentru piele pentru a stimula elasticitatea. Existența potasiului în grapefruit netezește ridurile, precum și petele de vârstă. De asemenea, reîmprospătează pielea.

Aminoacizii prezenți în grapefruit face pielea mai fermă.
Grapefruit se ocupă cu rețeta de măști
Grapefruit are o existență bogată de antioxidanți, care pot combate radicalii liberi care duc la riduri, tonul pielii plictisitor, precum și decolorarea. Atunci când alegeți grapefruits, plătiți dobândă pentru culori roșii, precum și roz, deoarece conțin licopen, precum și antioxidanți. Grapefruit conține acizi naturali, cum ar fi lămâi care exfoliază celulele moarte ale pielii, porii curate, precum și luminează tonul pielii.

Iată 13 dintre DIY -ul nostru preferat cu privire la modul de a face Grapefruit să facă mască pentru îngrijirea pielii:
1. Grapefruit se ocupă cu rețeta de mască pentru pielea grasă sau predispusă la acnee
Ingrediente:

1 albus de ou

1 până la 2 linguri de grapefruit

1 lingură de smântână

De ce ai nevoie:
2 boluri mici

Whisker de mână

Furculiţă

Linguriţă

Container etanș mic

Masca de față curată (opțional)

Directii:

Amestecați o lingură de miere, ½ cană de făină de ovăz, precum și ½ de suc de grapefruit.

Aplicați amestecul pe față.

Lasă -l să se usuce.

Curățați cu curat cu pânza de rufe umede.

NOTĂ: Această față de grapefruit va preveni avansarea liniilor fine. Ar trebui să utilizați această mască facială atunci când o săptămână pentru a vedea rezultate, decolorare mai mică, textură netedă, precum și strălucire naturală.
Sursa: Pumpdown.com3. Grapefruit se ocupă cu rețeta de mască pentru punctele negre
Ingrediente:
Albus de ou

Suc de Grapefuit

Smântână

Directii:
Bateți albusul de ou folosind o furculiță sau un bătător de ou.

Adăugați câte o lingură de suc de grapefruit, precum și smântână.

Aplicați amestecul cremos pe piele timp de 15 minute.

Clătiți cu apă călduță pentru a elimina excesul de ulei din pielea grasă.

Folosiți când sau de două ori pe săptămână.

Notă: Se consideră că un grapefruit alb este mult mai bun pentru pielea grasă.
4. Grapefruit se ocupă cu rețeta de mască pentru curățare profundă
Ingrediente:
Cojii de grapefruit

Suc de Grapefuit

Borax Powder

Ulei de măsline extra virgin

Directii:
Adăugați cojile de grapefruit, două lingurițe de suc de grapefruit, precum și o jumătate de linguriță de pulbere de borax într -o jumătate de cană de ulei de măsline virgin suplimentar.

Se încălzește într -un cuptor cu microunde câteva minute.

Se strecoară soluția după ce se răcește.

Masajați -vă la acord, precum și gât pentru curățare profundă.

Notă: Acest demachiant este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.
Sursa: MedicalMedium.com5. Grapefruit se ocupă cu rețeta de mască pentru pielea radiantă
Segmente de grapefruit congelat

Directii:
Pur și simplu masează pielea folosind segmente de grapefruit răcite sau congelate timp de 10 minute.

Spălarea tranzacției dvs. cu această soluție vă poate permite să păstrați o piele sănătoasă, precum și radiantă.

Notă: puteți adăuga, de asemenea, coji de grapefruit tocat în apă caldă de baie pentru a atenua de oboseală, precum și de stres.
6. Grapefruit se ocupă cu rețeta de mască pentru a reduce ridurile
Ingrediente:
Făină de orez

Suc de Grapefuit

Suc de morcovi

Smântână

Directii:
Adăugați o lingură de făină de orez, o lingură de suc de grapefruit, o lingură de suc de morcov, precum și o lingură de smântână.

Amestecați aceste componente pentru a tasta o pastă netedă.

Aplicați acest PAnull

Beneficiile alegerii unui bun producător de îmbrăcăminte de fitness

Beneficiile alegerii unui bun producător de îmbrăcăminte de fitness
26/05/2022, postat de Alanic Global

În aceste zile, producătorii de îmbrăcăminte de fitness vin cu mari responsabilități. Știind că așteptările de astăzi de la obiectivele de fitness și fitness ale persoanelor conștiente de sănătate s-au schimbat într-o măsură uriașă, cererea de haine de fitness la modă, de calitate, funcțională și confortabilă s-a îmbunătățit cu fiecare zi care trece. Cu alte cuvinte, producătorii nu pot garanta pur și simplu „doar nimic” în numele hainelor de fitness cumpărătorilor în vrac pentru a le oferi clienților. Mai mult decât atât, cumpărătorii de astăzi nu mai sunt atât de naivi și știu totul despre prețuri și produse și ce se întâmplă pe piață, așa că aplică aceste informații atunci când cumpără.
Acesta ar trebui să fie unul dintre motivele majore pentru care vânzătorii și proprietarii companiei ar trebui să acorde o atenție deplină pentru producătorul cu ridicata pentru care optează, pentru a le livra propria marcă de îmbrăcăminte de fitness.
Mai jos sunt prezentate câteva avantaje pe care, în calitate de cumpărător în vrac, puteți obține alegând doar partea de sus printre producătorii de îmbrăcăminte de fitness. uită-te!
Un catalog masiv care afișează o varietate
O șansă de a -ți alege lotul dintr -un catalog substanțial care găzduiește o gamă largă de haine de fitness, cum ar fi haine de dans, uzură de alergare și haine de yoga, altele decât îmbrăcămintea generală de fitness, nu doar pentru bărbatul și femeia modernă, ci și pentru copii! Așadar, fiind conștienți de diferitele obiective legate de fitness ale clienților, opțiunile vor fi potrivite pentru fiecare și veți avea posibilitatea de a alege în funcție de nevoile și cerințele dvs.
O oportunitate de a vă proiecta propria colecție remarcabilă
Când alegeți un producător uimitor, precum și fiabil, cu ridicata, care servește, de asemenea, ca producător de îmbrăcăminte de fitness în vrac de etichetă privată, aveți șansa de a vă proiecta propria colecție excepțională. Un astfel de furnizor, în afară de utilizarea tehnologiei avansate și a materialelor fine, va veni cu o echipă experimentată, eficientă și expertă de profesioniști în proiectare, care vor vedea că imaginația dvs. inovatoare ia forma unei realități de necrezut și frumoase.
Moq scăzut
Înțelegând cerințele companiei ale companiilor mici sau ale celor care tocmai au început, pentru o ușurință de cumpărare, MOQ va fi, de asemenea, păstrat la minimum de un astfel de producător de îmbrăcăminte de fitness.
Reduceri și oferte fierbinți
Cel mai bun producător de îmbrăcăminte de fitness va veni întotdeauna cu reduceri neplăcute și oferte fierbinți pentru a face procesul de cumpărare și mai neted și interesant pentru tine și așa, vor încerca, de asemenea, să consolideze obligațiunea profesională.
O echipă de ajutor disponibilă „„ non-stop ”
Echipa de asistență va fi disponibilă 24/7 și vă va oferi un serviciu lin pentru clienți, astfel fiind acolo cu dvs., ori de câte ori aveți nevoie de ele pentru orice!
Căutați costume de baie fierbinți, confortabile și de cea mai bună calitate? Grăbește -te și ia legătura cu unul dintre cei mai respectabili producători de îmbrăcăminte de baie SUA acum!
Versiune audio: Faceți clic aici
Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Producători de îmbrăcăminte de fitness din Indiana
Producători de îmbrăcăminte de fitness în New Jersey
Producători de îmbrăcăminte de fitness SUA
Producători de costume de baie
Producători de costume de baie SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

4 modele de coroană monocromă

4 Modele de coroană monocromă – Descărcați gratuit
CreativeMarket este locația în care puteți descoperi șabloane fantastice, modele, precum și grafică pentru a satisface toate nevoile dvs. Astăzi, au vânzare 4 modele de coroană monocromă care sunt accesoriul perfect pentru un rege sau o regină. Mai mult, aceste modele pot fi descărcate gratuit doar în această săptămână. Deci, grăbește -te și să -ți pornești coroana!
Modelele coroanei pot fi utilizate pentru tapet, umpluturi de model, fundal de pagină web, structuri de suprafață, precum și așa mai departe. Mai jos am introdus o previzualizare a două modele pe care le veți obține gratuit, trebuie doar să faceți clic pe previzualizare pentru a începe descărcarea pachetului.
Datele ZIP conține: 4 EPS + 4 JPG.

0/5 (0 recenzii)